Site-ul interzis.ro , denumit in continuare “ interzis.ro ”, are urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 36451990, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11203/24.08.2016, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 4, Strada Turnu Magurele, Nr. 13, Parter, Bloc S2, Scara 1, Ap. 29. Tel.: 0721 857 225; E-mail: contact@interzis.ro.

Navigarea pe site-ul interzis.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client .

interzis.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre interzis.ro si Client , se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

 1. Definitii

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul interzis.ro .

Client – ​​persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda .

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda , care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator , Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – MACANACHE INTERZIS SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 36451990, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11203/24.08.2016, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 4, Strada Turnu Magurele, Nr. 13, Parter, Bloc S2, Scara 1, Ap. 29.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator , prin care Vanzatorul este de acord sa vada si sa livreze Produsele si Serviciile si Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

 1. Drepturile de proprietate intelectuală

Continutul site-ului interzis.ro : imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patentate, marci inregistrate, aceasta proprietate integrala MACANACHE INTERZIS SRL. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile de autor si de legi privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul MACANACHE INTERZIS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. interzis.ro si logo-ul interzis.ro sunt marci inregistrate ale MACANACHE INTERZIS SRL

MACANACHE INTERZIS SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului , printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada de stabilitate in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li sa permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului interzis.ro.

Utilizarea pe interzis.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. interzis.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

 1. Exonerarea de raspundere

MACANACHE INTERZIS SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la interzis.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi. in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, interzis.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. MACANACHE INTERZIS SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informatiile incluse pe interzis.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturi conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@interzis.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare. .

Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in sectiunile blog literar, comunitate culturala si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitatea solidara a interzis.ro.

interzis.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca). fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

interzis.ro , in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarea voucherului campaniei, nu este responsabil pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utiliza la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoare. de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar interzis.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru a continua aceste site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri. uri.

 1. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului interzis.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici o viata. privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu interzis.ro , nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. interzis.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicare.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori , se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda interzis.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil. de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Categoriile de date personale prelucrate sunt: ​​numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie. familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe interzis.ro , va primi comunicatii comerciale din partea interzis.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere și alerte sunt confidențiale. interzis.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificate si completate, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, interzis.ro are obligatii de prelucrare in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori .

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe interzis.ro , informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a interzis.ro si cu utilizarea si prelucrarea catre interzis.ro , afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturi prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si date, inaintata catre sediul MACANACHE INTERZIS SRL.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre interzis.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii si livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate. .

interzis.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe interzis.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

 1. Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul interzis.ro , Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. interzis.ro poate refuza cererea de inregistrare in care constata ca a utiliza informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu schimbarea normala.

 1. Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor si servicii comercializate prin site-ului interzis.ro sunt exprimate in Lei si contin TVA in procent de 19%.

 1. Comandă

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori ( Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

interzis.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. În acest context, toate taxele de transport efectuate în vederea reexpedierii Comenzii vor cadea în sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant interzis.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dvs. Contractul dvs. de cumpărare a acestor produse nu este încheiat complet până când nu vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate.)

Pentru confortul si siguranta Clientului , exista optiunea ca timp de 30 de minute dupa plasarea unei Comenzi de a renunta la Comanda . Astfel, dacă Utilizatorul care a plasat o Comanda din greseala sau a revenit asupra deciziei, Comanda se poate anula în 30 de minute după plasarea ei. In cazul platilor facute cu cardul, suma de plata finala se va retrage din contul Clientului doar la finalul celor 30 de minute.

interzis.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

 • esuarea / invalidarea tranzactiei online;
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului interzis.ro /partenerilor;
 • livrari consecutiv esuate;
 • alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, interzis.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea catre Client a formularelor din site-ul pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabilitati pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, interzis.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda . In aceste situatii interzis.ro va anunta Clientul la adresa de e-mail sau numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Client si interzis.ro in momentul primirii catre Client de la interzis.ro , prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre interzis.ro , ne obligat sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 30. zile de la data la care interzis.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 1. Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda . Vanzatorul va emite catre Client o factura/bon fiscal pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face online (card sau paypal) sau ramburs.

 1. Garantia

Pentru produsele achizitionate din magazinul online interzis.ro se asigura in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produs.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

 • produs sa fi fost cumparat de la interzis.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
 • sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;
 • sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

Locul de prezentare pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. In afara cazului in care este specific altfel, costul transportului este suportat de Client . Cauze de pierdere a garantiei:

 • avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;
 • defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
 • deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
 • inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalare necorespunzatoare, interventii neautorizate;
 • distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

interzis.ro nu ofera garantii Clientilor:

 • in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;
 • dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produs;
 • in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

Toate celelalte prevederi cuprinse în legislația în vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

 1. Livrarea

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina de produs, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii.

Pentru Clientii din strainatate, pretul final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita a acestui pret.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului , prin Curier sau ridicare personala (optiuni disponibile in pagina de finalizare a comenzii). Intre inregistrarea Comenzii si preluarea catre catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.

Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificare asupra Comenzilor deja plasate.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), MACANACHE INTERZIS SRL va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care le-a achitat vor fi rambursate in termen de 30 zile lucratoare. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda , iar MACANACHE INTERZIS SRL va livra initial produsele conform Comenzii astfel modificate.

In cazul comenzilor cu ridicare personala, achitate online, este necesar ca persoana care va prelua coletul sa prezinte la punctul de ridicare a unui act de identitate al persoanei care a inregistrat comanda .

11.1 Conditii de livrare

La solicitarea interzis.ro , a Postei Romane sau a Curierului , Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator .

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier , a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului , caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda .

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acesteia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar aceasta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre interzis.ro , la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de aceasta momentul plasarii Comenzii.

11.2 Recepția produselor

Clientul se sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contin informatii despre produsele livrate (denumire, cantitate, pret). Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luat in considerare.

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

 1. Campaniile promotionale

12.1 Codurile promoționale

Codurile promoționale oferite de interzis.ro prin orice promoții sunt valabile exclusiv pentru secțiunea menționată în e-mailul de transmitere a codului, cu excepția cazului în care este specific altfel. De mentionat este faptul ca unele produse sunt incadrate in categoria „Exceptii”, produse asupra carora nu se pot aplica coduri promotionale, ci se achizitioneaza la pretul afisat pe site. Codurile promoționale pot fi folosite exclusiv în momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii după ce a fost plasată.

Intr-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional, pagina de Comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi Comanda . Pentru eligibilitatea la o promotie nu este luata in calculul valorii transportului, cu exceptia cazului in care este specific altfel. Promotiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplica pentru fiecare livrare.

In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional respectiv exclusiv in scris, printr-un e-mail pe adresa. contact@interzis.ro, care sa contina id-ul Comenzii, starea va, numele Clientului si codul promotional. Acestea se reactivează pe o perioadă de maxim 30 de zile calendaristice.

Atentie! Promotiile pe interzis.ro nu se cumuleaza intre ele, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice formă de reducere (carduri de fidelitate, coduri promoționale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc) ca reglementează, cu excepția situațiilor în care este menționat altfel în promoție. De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducere cumulata conferita de aplicare a voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii. Anumite campanii promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promoveaza sau actiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat în regulamentul campaniei respectiv.

interzis.ro stabileste unilateral sau in colaborare cu anumite furnizori ai sai regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe interzis.ro , acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. interzis.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promovare si poate retrage promotia fara notificare preaalabila.

12.2 Intreruperea campaniei promotionale

In cazul unei campanii promotionale oraganizate de interzis.ro , acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe desfasurarii lor, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazine, etc.).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile de stabilitate in regulamentul campaniei respectiv, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publica despre aceste modificari.

12.3 Vouchere / cupoane / coduri promoționale

12.3.1 Prevederi generale

Voucher = cod promoțional, cupon promoțional.

Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher si are diverse cerinte pentru a fi valid si aplicabil. Va rugam sa verificati cu atentie toate detaliile si informatiile de pe voucher astfel incat discountul sa va poata fi acordat.

Valoarea fiecarui voucher este specificata pe acesta.

Taxele de transport si manipulare se aplica oricarui produs achizitionat, indiferent de valoare daca in promotii, regulamente etc nu se prevede altfel. Astfel, dacă un voucher impune o anumită valoare minimă de achiziție a unor produse, taxele de transport, manipulare etc se aplica de asemenea și aceste produse. Un voucher nu se poate utiliza pentru a plati taxele, tarifele de livrare, manipularea sau alte servicii, cu exceptia cazului in care se convine altfel.

Orice articol, indiferent de promotie va avea o valoare minima, MACANACHE INTERZIS SRL nu poate comercializa produse cu valoare zero.

Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege in functie de promovare.

Voucherele sunt valabile numai daca sunt folosite pe site-ul www.interzis.ro .

Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.

Voucherele nu sunt destinate revanzarii si nu pot fi convertite in bani.

Voucherele nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.

Toate prevederile referitoare la frauda, ​​mentionate pe site-ul www.interzis.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

12.3.2 Condiții de aplicare

Fiecare voucher va fi limitat astfel incat nu se admit mai multe voucher de pe o adresa de IP/de pe aceeasi adresa.

Orice promotie la care se aplica vouchere de reducere se limiteaza la un singur voucher per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca si client / utilizator / user).

Fiecare voucher este limitat la o singură utilizare și are valabilitate pentru o perioadă limitată de timp, astfel cum se va menționa în termeni și condiții aferente, în mailul de a oferi un voucher și în contul de utilizator secțiunea „vouchere”, sau cum se menționează în fiecare promotie/oferta in parte. MACANACHE INTERZIS isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere in orice moment, cu anuntarea prealabila a clientilor.

Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva.

In cazul in care produsele pentru care a fost acordat voucherul si pentru care clientul sa calificat la acordarea promotiei nu au fost achizitionate, voucherul nu poate fi aplicabil. De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate/returnate de catre client nu pot fi considerate valide, acestea avand efecte numai ca reducere a aplicate acelor produse efective platite.

Voucherul se aplica numai produse/categoriilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in promotie. Produsele care sunt excluse din promoția sunt comunicate în termeni și condiții sau în anumite regulamente sau oferte speciale în secțiunea „exceptii”. Aceste excepții includ produse care prin lege nu se pot vinde cu discount.

Ofertele promotionale nu se pot cumula in aceeasi comanda . Doar un singur voucher de reducere se poate folosi pentru comanda .

In cazul comenzilor care contin mai multe produse, valoare voucherului de reducere este alocata fiecarui produs in dependenta de valoare produs ponderata a acelui valoare totala a comenzii, excluzand taxele de transport, manipulare si alte servicii.

Orice voucher va fi valabil incepand cu datele aplicarii acestora ca reduce la comanda deja efectuata. Un voucher nu se poate aplica pe o comanda plasata in trecut.

12.3.3 Anulare, refuz, retur comanda

In cazul returnarii produselor achizitionate cu voucher, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea returului.

In cazul in care o comanda la care sa aplicat reducere prin voucher este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita si voucherul isi va pierde valabilitatea si nu va putea fi reactivat.

In cazul in care o comanda la care sa aplicat reducere prin voucher si contine mai multe produse este anulata, respinsa sau returnata partial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse ramase in comanda daca valoarea comenzii nu respecta conditiile ofertei/promotiei. interzis.ro nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru produse anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comanda cu produse multiple. Clientului i se va restitui suma achitata de aceasta pentru produse.

12.4 Campanii cu produs cadou

Orice promotie la care se ofera produs cadou se limiteaza la 1 PRODUS CADOU oferit in perioada de campanie per persoana fizica sau juridica (identificat ca si client/utilizator /user), indiferent de numarul comenzilor inregistrat de catre o persoana fizica sau juridica in perioada in care campania este in curs de desfasurare.

In cazul in care exista situatii de frauda identificate, interzis.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficii aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula comenzile fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

De asemenea, daca o comanda la care sa oferit produs cadou este respinsa sau returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata. Conditiile integrale de retur se pot gasi la punctul 13. Politica de retur.

 1. Politica de retur. Dreptul de retragere

13.1 Politica de retur

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, conform prevederilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta.

Cheltuile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumparatorului.

Pentru exercitarea dreptului de retur trebuie sa ne informati in scris, prin trimiterea unui email la contact@interzis.ro la care sa fie atasat si formularul de retur completat.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data acceptarii returului catre interzis.ro .

Pentru a fi acceptata returnarea produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-au fost livrate (sa aiba etichetele originale, sa nu fie purtate sau deteriorate si sa fie insotite de factura/bonul fiscal in original sau copie a tot in cazul unei comenzi cu mai multe produse).

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.

Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.

Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. In cazul in care doriti inlocuirea produsului returnat cu un alt disponibil pe stoc, cheltuielile cu trimiterea produsului returnat cat si costurile de livrare a produsului schimbat vor fi suportate de dumneavoastra, ca si client.

Inlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferiti prin ramburs la primirea coletului.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 30 zile prin transfer bancar in contul IBAN specific in emailul trimis la contact@interzis.ro sau pe formularul de retur. Daca vi sa livrat alt produs decat cel comandat sau un produs ce prezinta defect, contactati intr-un interval de 72h echipa interzis.ro (tel 0721857225) pentru a reclama aceasta situatie si nu vom asigura ca produsul sa fie inlocuit cu un produs nou sau. rambursarea banilor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor al produsului defect, daca este cazul, vor fi suportate de catre interzis.ro .

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier , va recomandam sa refuzati receptia lor.

Adresa la care se vor trimite produse returnate: Macanache Interzis Srl – Calea Rahovei, 303, Bl.66, sc. A1, ap.60, Sector 5, Bucuresti.

13.2 Dreptul de retragere

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, Clientul are urmaroarele drepturi și obligații referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta:

Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din OUG Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.

Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

interzis.ro va rambursa Clientului contravaloarea produsului in maxim 30 (paisprezece) zile de la data informarii facute de catre Client catre interzis.ro in ceea ce priveste decizia de retragere din contract.

interzis.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

Conform legii sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contractul următor:

 • contractul de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea la început cu acordul prealabil expres al Clientului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștințe de fapt că își va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
 • furnizarea de bunuri si/sau servicii al carui prec depinde de fluctuatiile pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe perioade de retragere;
 • furnizarea de Bunuri confecționate după specificațiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
 • furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de Cumparator;
 • furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 • furnizarea de băuturi alcoolice al cărei preț a fost convenit în momentul încheierii Contractului, a cărei livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 (treizeci) de zile și a căror valoare reală depinde de fluctuațiile pe piața pe care -l controleze;
 • contractele în cazul dorit Clientul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul pentru a efectua lucrări urgente de reparație sau de întreținere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizează alte bunuri decât piese de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreținere sau de reparație, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare. ;
 • furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;
 • furnizarea de ziare, periodice și reviste, cu excepția contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicații;
 • furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea la început cu acordul prealabil expres al Clientului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștințe de fapt că vă pierde dreptul la retragere. Acestea limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

13.3 Exercitarea dreptului de retragere

In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, interzis.ro se obliga sa returneze suma in maxim 30 (paisprezece) zile de la data informarii catre Client in ceea ce priveste ce priveste deciziei sa de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;
 3. pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.
 4. Clientul va informa interzis.ro in ceea ce priveste intentia sa de retragere din contract prin completarea formularului de returnare a produsului din contul de client.
 5. Informatii despre EEE si DEEE

14.1 Legislatia aplicabila stabileste masuri pentru protejarea mediului si a sanatatii populatiei pentru prevenirea sau reducerea efectelor negative ale generarii si gestionarii de seuri de echipamente electrice si electronice; acestea pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.

Luand in contemplarile OUG 5/2015 – privind deseurile de echipamente electrice si electronice precum si OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului clientul www.interzis.ro va avea in vedere urmatoarele:

14.1.1 pentru ca EEE pot contine substante periculoase cu potentiale efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane in cazul negestionarii corecte, clientul are obligatia legala de a selecta si colecta separata deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) si de a nu le elimina impreuna. cu deseurile municipale nesortate;

14.1.2 colectarea acestor deseuri (DEEE) se va putea realiza prin intermediul punctelor de colectare selective puse la dispozitia producatorilor catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separata DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;

14.1.3 poate preda gratuit DEEE la nivelul de colectare mentionate la momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie; in acest sens, www.interzis.ro se pliaza politicii de colectare a DEEE in sistem de preluare a echipamentelor “unul la unul” astfel cum prevede legislatia aplicabila, respectiv: daca echipamentul predat este echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca si echipamentul nou furnizat. ;

 1. Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

 1. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre interzis.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente ale domiciliului Clientului.

 1. Frauda

Crearea de conturi multiple astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. . Proprietarul site-ului interzis.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor interzis.ro , alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor interzis.ro , deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

 1. Cookie-uri Politica

Acest site folosește module cookie (fișiere mici care sunt descărcate pe computer-ul/telefonul/tableta/device-ul tău, cu scopul de a-ți face experiența). Această pagină descrie informații pe care le colectează, modul în care o folosim și de ce uneori trebuie să stocăm aceste cookie-uri. Vom împărtăși, de asemenea, modul în care poate împiedica stocarea acestor cookie-uri, însă, această acțiune poate diminua anumite elemente ale funcționalității site-ului.

 1. Politică de Confidențialitate

interzis.ro ține la confidențialitatea informațiilor vizitatorilor site-ului nostru și a persoanelor ale căror informații personale le primim prin utilizarea depunerilor de formulare și a altor servicii conexe. This politică de confidențialitate explică modul în care colectăm informații personale prin intermediul site-ului nostru și modul în care le procesăm. Această politică de confidențialitate descrie, de asemenea, colectarea și utilizarea informațiilor cu caracter personal în numele clienților care se abonează la platforma noastră.

 1. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.